Ana Sayfa » Yeni Sezon Örgü Şapka Modelleri

Yeni Sezon Örgü Şapka Modelleri

Havaların soğumasıyla birlikte bir birinden şık şapka modelleri de görücüye çıktı. Soğuğa karşı koruyucu özellikte olan bir çok örgü şapka modeli, atkı, bere ve eldiven modellerine mağazalarda rastlamak mümkün. 2014 Sonbahar kış sezonuna ait en şık şapka ,eldiven,atkı ve bere modellerini sizler için derlerdik.

Örgü şapka modelleri şuan için en çok tercih edilenler arasında yer almasa da kar yağmadan tedbir almak gerekebilir. Havalar daha da soğuduğunda mağazalarda aradığınız modellerin kalmamış olma olasılığı yüksektir. Bu yüzden eğer şapka alacaksanız yeni sezon örgü şapka modellerini bir an önce görmenizde yarar var.

Tabi çocuğu olanların çocuklarını da unutmamasında fayda var. Kış sezonunda çocuklar içinde bir birinden motifli şapka ve atkı modelleri bulunmakta.


Eğer şapka, bere ve atkınızı elinizde kendi örnekleriyle örenlerdenseniz şapka örnekleri, bere örnekleri ve atkı örneklerine göz atmanızda fayda var. Sizlere fikir vermesi açısından en güzel şapka modellerini sizlere sunuyoruz.

Örgü Şapka

Şapka Örnekleri

Pembe Şapka Örneği



Renkli Şapka Örnekleri


Atkı Örnekleri











2 yorum:

  1. Birbirinden güzel modeller için takipte kalın

    YanıtlaSil
  2. Nasıl başlayacağımızı nasıl devam,edeceğimizi yazmamışsınız ama çok iyi bilmeyenler bakarak nasıl yapabilir ki :/

    YanıtlaSil