Ana Sayfa » Atlasjet Havayolları İle Ucuz Uçak Bileti

Atlasjet Havayolları İle Ucuz Uçak Bileti

İnsanların yurtiçi ya da yurtdışı seyahatlerinde yaygın olarak kullandıkları ulaşım araçlarından bir tanesi de uçaklardır. İnsanların uçak yolculuklarını tercih etmelerini sağlayan birçok etken bulunuyor. Öncelikle şehirlerarası yolculuklar diğer ulaşım araçları ile saatler sürerken uçak yolculukları ile bu süre oldukça kısa sürelere kadar inmektedir. Daha rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapılıyor olması da kişilerin seyahatlerinde havayolunu tercih etmelerini sağlamaktadır. AtlasJet havayolları aracılığı ile yurtiçi ve yurtdışı birçok noktaya seyahat edebilirsiniz. Havayolu şirketi 14 Mart 2001 tarihinden bu yana kadar yurtiçi ve yurtdışı çok sayıda sefer düzenlemiş ve milyonlarca yolcusunu güvenle farklı noktalara taşımıştır.


Resmi olarak ilk uçuşunu 2001 yılının Haziran ayında gerçekleştiren havayolu şirketinin kurulduğu ilk zamanlardaki uçak sayısı iki adettir. İki adet Boeing B -757–200 uçağı ile hizmetlerine başlayan Atlasjet, Eylül ve Haziran ayında filosuna dâhil ettiği iki adet aynı tip uçak ile beraber yıl içindeki filo sayısını dörde yükseltmiştir. Atlasjet havayolları Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nin de resmi olarak üyesidir. Havayolu şirketi yolcuların yerdeki ve havadaki güvenliklerinin sağlanması için gerekli olan tüm çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir.


Atlasjet havayoluna ait her gün çok sayıda uçuş düzenlenmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı seyahatleriniz için Uçak Bileti rezervasyon ve satın alma işlemlerinizi alobilethatti.com sitesi üzerinden rahatlıkla yapılabilir. İhtiyaç duyulan uçak biletleri alobilethatti.com üzerinden çok daha uygun fiyatlara alınmaktadır. Uçuş yapmak istediğiniz tarih ile ilgili uçak seferlerinin tamamına küçük bir sorgulama yaparak site üzerinden zahmetsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz. Uçak biletleri ile ilgili rezervasyon ve check-in işlemleri alobilethatti.com' da oldukça kolay bir şekilde yapabilir. Uçak biletine ihtiyacınız olduğunda alobilethatti.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder