Ana Sayfa » Konut Hesap Şartları

Konut Hesap Şartları


Herkesin ortak hayallerinden olan ve bunun için oldukça çaba sarfedilen hiç şüphesiz ev sahibi olabilmektir. Özellikle de son dönemlerde artan inşaat sektörü ve buna bağlı olarak artan ev fiyatları le ev sahibi olmak her geçen gün daha da zorlaşma ve birikim yapmak hemen hemen imkansız olabilimektedir. Çünkü eldeki paranız sürekli erir ve haliyle birikim yapamazsınız. Aslında siz de bir evi sahibi olabilmek ve paranızı daha kolay biriktirmek ve sağlama almak için devlet katkısı ile de desteklenen konut hesabını açabilirsiniz. Konut hesabı açmak için en kolay yolu ve avantajları sizlere sunan kuveyttürk ile bu oldukça pratik. Konut almak için paranızı TL bazında yatırarak paranızın her yıl düzenli bir şekilde kar payı ile artarak çoğalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca ödeme veya para yatırma işleminizi aylık ya da üç aylık periyodlarda da yapabilirsiniz. Kuveyt ile 95/5 kar oranıyla en yüksek getiri avantajını da sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte konut hesabı açtığınızda yıl içerisinde 2 defa ve belli miktarda para çekme hakkına sahip olup ayrıca birden fazla konut hesabı açamaz  ve bankalar arası taşınamaz. Tüm bu bilgilerin yanı sıra sizlere konut hesabı açmak için ve devlet katkısı alabilmek için bazı şartlar bulunmaktadır.Bunlar:
         -Türk vatandaşı olmak
         -07/04/2015 tarihi itibari ile tamamı kendi adına olan bir konut kaydı olmaması ve bu tarihtan sonra da başka bir konut edinmemiş olması
         -Asgari 3 yıl belirtilen şekliyle ödeme yapılması
         -Konut hesap yönetmeliğindeki ödeme şartlarının ihlel edilmemesi

Tüm bu şartlara uyarak diediğiniz zaman hesabınızı açtırabilir ve devlet desteğinden de yararlanabilirsiniz. Artık ev sahibi olmak ve birikim sağlayabilmek daha kolay. Siz de bu konu il daha detaylı bilgiye erişebilmek için kuveyttürk internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder