Ana Sayfa » Samsunspor’da 8 Futbolcu Serbest Kaldı

Samsunspor’da 8 Futbolcu Serbest Kaldı


TFF 1.lig kulüplerinden biri olan Samsunspor için 8 futbolcu alacaklarını alamadığını söylemişti. Gelen güncel bilgilere göre bu futbolcular şu an serbest kaldı.
Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Samsunspor, önemli bir krizin eşiğinde. Yaklaşık bir ay önce takımdan tam 8  futbolcu maaşları verilmediği için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapmıştı. İçerisinde son derece tecrübeli isimlerin de olduğu bu başvurulan için yeni bir haber geldi.
Hasan Hatipoğlu konuyla ilgili açıklama yaparken, alacaklarının en kısa zamanda verilmesini ümit ettiklerini de söyledi. Büyük bir camianın içerisinde olduklarını ve bu nedenle her şeyin yoluna girmesini beklediklerini söyleyen Hatipoğlu, kulübe zarar vermek gibi bir niyetlerinin asla olmadığını ve arkadaşları arasında konuştuklarını da dile getirdi. Maaşlarını alamasalar bile gitmeyi düşünmediğini söyleyen futbolcu, zor günlerin geride kalmasını iple çektiğini de söyledi.
Serbest Kalan Futbolcularla Görüşeceğiz Açıklaması
Samsunspor Divan Kurulu Başkanı olarak görev yapan Tarık Özdal’da konuyla ilgili düşündüklerini dile getirdi. Serbest kalan futbolcularla da görüştüklerini söyleyen Özdal, futbolculardan bu zor süreç için anlayış ve hoşgörü beklediklerini de belirtti. Kulübün parasız kalacak bir kulüp olmadığını dile getiren Özdal, yaklaşık olarak 10-15 günlük gibi bir süre içerisinde sorunu tamamen çözeceklerini de belirtti.
Serbest kalan 8 oyuncunun takımla çalışmaya devam ettiğini söyleyen Çoşkun Zeren ödemeler yapıldığı zaman herhangi bir sorunun kalmayacağına da emin olunduğunu dile getirdi. Futbolcuların Samsunspor’u sevdiğini ve buradan ayrılmak istemediklerini dile getiren Zerenteknik ekibin eskisi gibi çalışmaya devam ettiğini ve hiçbir şekilde antrenmanları da aksatmadıklarını söyledi.
Çalışma anlamında demotive olan futbolcular için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Zeren, her oyuncunun sorununu en kısa sürede çözeceklerine değindi. İkinci yarı hazırlıkları yapan Samsunspor bu hazırlıkları kendi tesisinde yapıyor.
Teknik Direktörlüğü üstlenen Engin İpekoğlu yönetiminde olan kırmızı beyazlı takım hazırlıklara tüm hızıyla devam ederken şimdilik ekonomik sorunları ikinci plana atmaya çalışıyor. Futbol camiasında da Samsunspor akıbeti merak ediliyor ve söylenildiği zaman içerisinde ekonomik sorunları aşıp aşmayacağı da kesin olarak bilinmiyor diyebiliriz. Spor dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları kaçak iddaa siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder