Ana Sayfa » Şenol Güneş Cenk Tosun ile İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu

Şenol Güneş Cenk Tosun ile İlgili Önemli Açıklamalarda Bulundu


Geçmiş yıllarda A Milli Takım’ın teknik direktörlüğünü de üstlenen ve şimdi Beşiktaş Teknik Direktörü olan Şenol Güneş, Antalya kampı hakkında yaptığı konuşmada, yıldız futbolcu Cenk Tosun’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
2017 senesinde hem iyi işler yaptığını hem de zaman zaman yanlışlara düştüğünü dürüst bir şekilde ifade eden Şenol Güneş, 2018 hedefleri için beklentilerini daha yüksek tuttuğunu söyledi. Karakterli oyunculara sahip olduğunu dile getiren Güneş, şampiyon olmak istediklerini ve başarıyı elde etmek için mücadele ettiklerini dile getirdi. Zor günler geçirdiklerini de vurgulayan teknik direktör mazeret üretmek yerine çözüm odaklı düşündüklerini de söyledi.
Cenk Tosun İçin “Yaratıcılık İyi Kullanılırsa Yararlıdır” Açıklaması
Cenk Tosun ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Güneş, yaratıcılığın iyi kullanılması durumunda yararlı olacağını söyledi. Herkesin bir görev adamı olduğunu ve Beşiktaş içerisinde bir yönetim tarzı olduğunu dile getiren teknik direktör, siyah beyazlı ekibe oyuncu katmak istediğini ancak bunun tamamen ekonomiyle alakalı olduğunu söyledi.
Her hoca en iyi oyuncuyu ister şeklinde bir açıklama yapan Güneş, önemli olanın eldeki iyi oyuncuları kaçırmamak ve onlarla en iyi performansı mücadele günü göstermek olduğunu söyledi. Futbol dünyasındaki bir çok oyuncunun ekonomik kaynaklı başka takımlara transfer olduğunu söyleyen Güneş Cenk Tosun’un gitmesi için umarım hayırlı olur açıklaması da yaptı. Gitmesiyle ilgili olarak hem üzüldüğünü hem de onun adına sevindiğini anlatan Güneş, onun çok değerli ve karakterli bir oyuncu olduğunun üstüne bastı.
Cen Tosun’un Beşiktaş camiasından ayrılmasına sevinmesinin en büyük nedeni kendisini geliştirmek için sürekli çabalaması olduğunu söyleyen teknik direktör, Tosun’un futboldaki ilk yıllarından da bahsetti. İlk zamanlar yedek kulübesinde beklerken oyuna alınmadığı zamanlarda bozulduğunu söyleyen Güneş, zamanla bundan ders çıkardığını ve değerli oyuncuların her zaman altın değerinde olduğunu söyledi.

Tosun için en iyisini dilediğini söyleyen Güneş “umarım iyi yerlere gider ve bizde gurur duyarız, her zaman en iyisini yapsın. Ama tabii ki de kalmasını yürekten isterdik, olmadı.” şeklinde konuştu. Futbol dünyasındaki en güncel haberleri ve maçlara açılan en yüksek oranları betboo giriş ve canlı bahis tempobet siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder