Ana Sayfa » Ümit Davala Terim Paylaşımı Yaptı

Ümit Davala Terim Paylaşımı Yaptı


Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en başarılı teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim’in Galatasaray’a dönmesinin ardından söylediği nerede kalmıştık sözü büyük bir akımı başlatmış ve bunun peşine on binlerce taraftar nerede kalmıştır paylaşımları yapmıştı. Şimdi de bu akıma Ümit Davala katıldı.
Sarı kırmızılı kulüp için Ümit Davala geçtiğimiz günlerde Kamuyu Aydınlatma Platformu olan ve kısaca KAP olarak yazılan kuruma, yardımcı antrenörlük görüşmeleri için başlandığını duyurmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan Ümit Davala, Fatih Terim’in başlattığı nerede kalmıştık akımına katıldı ve “nerede kalmıştık” yazılı bir paylaşım yaptı.
Nerede Kalmıştık Paylaşımı Popülerliğini Koruyor
Teknik adam Fatih Terim ile başlayan bu nerede kalmıştık paylaşımı sosyal medyanın günlerce gündemine oturdu. Özellikle Galatasaray hayranları bu cümleyi içeren bir çok paylaşımı hem Instagram hem de Facebook gibi mecralarda paylaşmaya başladı. Terim’den sonra bu akıma Taffarel’de katılmıştı. Bu camiada üçüncü olarak katılan isim de Ümit Davala oldu.
Fatih Terim ile yanyana olduğu bir fotoğrafı sosyal medyasında paylaşan Davala, aynı zamanda duygulu bir not da yazmayı ihmal etmedi. Paylaşımın altında Fatih Terim’e teşekkürlerini ileten Davala, tüm kariyeri boyunca teknik adamın ona destek olduğunu ve başarılarından dolayı da hep mutluluk duyduğunu belirtti. Yanında olduğu için kendisini çok mutlu hissettiğini ve bundan dolayı da onur duyduğunu söyleyen Davala, tekrar böyle bir fırsat kazandığı için çok şanslı olduğunu da dile getirdi.
Bu akıma dahil olan sarı kırmızılılar arasında Hasa Şaş da vardı. O da Instagram hesabı üzerinden Terim ile çekilmiş bir fotoğrafını koydu ve “nerede kalmıştık” notunu düştü. Birçok ünlü isim ve taraftar da bu paylaşımı hız kesmeden yaparken sosyal medyada kısa sürede bir akım haline geldi.
Terim’in Galatasaray camiasına dönmesi uzun süre futbol gündemini meşgul ederken buna en çok sevinenler de tabii ki sarı kırmızılı taraftarlar oldu. Galatasaray taraftarı Terim’i sahalarda oyuncuları çalıştırırken görmekten mutluluk duyacağını ve sarı kırmızı kulüp için Terim’in yerinin her zaman ayrı olacağını söyledi. Süper Lig maçlarına açılan en yüksek oranları bahis siteleri üzerinde bulabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder